ПИРОТСКА СКАРА

За нас

Ние от Пиротска скара предлагаме сръбски специалитети, които са си спечелили репутацията на истинска наслада за любителите на месото и качествената скара. Нашите готвачи внимателно подбират най-доброто месо и овкусяват го с точната комбинация от подправки.

В менюто ни ще откриете, както традиционни сръбски деликатеси: гурманска плескавица, ущипци, бела вешалица, пълнена вешалица, урнабес, паприка у павлаци и много други, така и готвени ястия от традиционната българска кухня.

Не се колебайте да опитате и пушените меса на скара, които са престояват в специална марина, опушват се на буково дърво и се пекат на скара с дървени въглища, която им придава неповторим опушен аромат. Месата се пекат на умерено висока температура, за да се запази тяхната сочност и крехкост.

Тайната съставка на Пиротска скара е това, което прави кулинарните ни изкушения наистина неустоими. Вълшебният сос, приготвен по стара сръбска рецепта, придава на всяко ястие лек пикантен вкус и изключителна свежест.

Разбира се, скарата заема ключово място в нашето меню, но готвачите ни обръщат не по-малко внимание на безмесните ястия. Те приготвят всичко на място и използват най-пресните и свежи зеленчуци, за да осигурят на клиентите си леснодостъпна, вкусна и здравословна храна.

200+

отлични отзива

5

години опит